Копирайтинг услуги

Повечето от умните, талантливи хора с големи успехи признават, че копирайтингът не е тяхното нещо.

Тук идва моята роля. Независимо дали се нуждаете от съдържание за уебсайта си или от съобщение за пресата, което разказва на света за вашия страхотен продукт, аз ще напиша текст, който ще отговори на нуждите ви.

Уеб сайтове

Вашият уебсайт често е първото впечатление, което клиентите получават за бизнеса ви. Уверете се, че той разказва историята на вашата компания по начин, който е едновременно елегантен и убедителен.

Блог / Новини текстове

Блогът стана незаменима платформа за укрепване на отношенията ви с клиентите, за привличане на внимание и за повишаване на доверието като експерт в бранша.

Продуктови описания

Нека клиентите разберат как вашият продукт ще подобри живота им - с интересно, детайлно описание, което ще ги кара да посегнат към портфейла си.

Редактиране на текстове

Не пренебрегвайте редактирането на текста си! Копирайтърът може да подобри вашия текст, да коригира грешките, да оптимизира неговата ефективност - така ще увеличи професионалното му звучене.

SEO Копирайтинг

Изведете уебсайта си на първа страница в Google по основните си ключови думи. Това е най-добрата безплатна реклама, която някога ще имате. След това следете увеличаването на трафика към сайта ви.

Печатна реклама

Светът вече е почти изцяло онлайн, но брошурите (независимо дали са в печатен или дигитален формат) и флаерите все още имат място и стойност в цялостния маркетингов план.

PR съобщения

Нови продукти, спечелени награди и специални събития са забележителни постижения, достойни за представяне пред много хора. Не пропускайте възможност да ги покажете с добре написан текст.

Лендинг страници

Приковете вниманието в интернет с фокусирано съдържание, насочено към определена аудитория, популяризирайки за нея конкретен продукт, услуга или приложение.