PR съобщения

Копирайтър на PR текстове

Много уебсайтове и търговски списания предлагат публикуване на PR материали на различни компании, организации, каузи. За да е успешен този маркетингов ход за вас и вашата компания, обаче, трябва да предоставите добре написан, пълен със стойностни факти текст.

Съобщенията за пресата са мощно и сравнително бюджетно средство за привличане на медийно внимание към вашата компания. Те могат да помогнат на фирмата ви да се наложи като лидер в индустрията, в която работите.

PR съобщенията представят продуктите и услугите ви на нови потенциални купувачи и потвърждават на настоящите ви клиенти, че работят с истински победител. Най-хубавото от всичко е, че името на бранда ви присъства в публичното пространство и „влиза“ в главите на хората.

Какво мога да направя за вас

Като PR копирайтър, мога да пиша съобщения за пресата за вашата компания на някоя от следните теми:

Тези теми са само малка част от всичко, за което може да се пише в ПР текста ви. Често най-успешните прессъобщения са тези, които са необичайни, неочаквани или имат креативно звучене.

Добавете PR съобщенията към уебсайта си

Освен публикуването в списания и електронни медии, прессъобщенията са естествена част и от корпоративния ви уебсайт. Те могат да предоставят ценна информация на потенциалните клиенти, които в момента решават дали да използват услугите на вашата компания или да купуват продуктите ви.

PR материалите ще помогнат за създаването на добро впечатление за бизнеса ви. Също така, техните богати на ключови думи текстове могат да подобрят класирането на сайта ви в Google, което води до повече трафик и популярност.

Използвайте социалните медии, за да разширите PR обхвата

Ако фирмата ви е активна в Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest или друга социална мрежа, може да популяризирате прессъобщенията си чрез тези платформи.

PR копирайтър може да ви помогне за доброто презентиране на PR съобщението ви в статус. Така ще има повече интерес към него, съответно и по-голяма видимост за марката ви.

Когато съобщенията ви за пресата са написани информативно и полезно (а не рекламно и продажбено), феновете ви ще са по-заинтересувани да разберат за вашите най-нови продукти или постижения. Те дори може да споделят новините ви с тяхната собствена приятелска мрежа.

Свържете се с копирайтър на PR съобщения

Връзките с обществеността могат да бъдат идеалното допълнение към вашата платена рекламна програма. Те са рентабилни, не изискват особени усилия и са още един начин да увеличите известността на бранда и пазарния дял на компанията си.

Нуждаете се от помощ при писане на съобщение за пресата? Професионален копирайтър може да поеме задачата. Свържете се с мен, за да обсъдим идеите за следващото ви PR съобщение или за планиране на PR кампания.

Нуждаете се от помощ при писане на PR съобщение?