Печатна реклама

Представете компанията си по най-добрия начин с креативни маркетингови текстове

Независимо, че в момента всичко и всички са в интернет, брошурите и флаерите все още намират място в много маркетингови планове. Печатната реклама ще увеличи доверието в компанията ви и, ако работи добре в комбинация с уебсайта и другите промоционални инструменти на бизнеса ви, ще утвърди позицията на фирмата ви на пазара.

Като копирайтър, аз създавам надеждни текстове за печатната реклама на различни бизнеси повече от 10 години. През годините работа подобрих уменията си да представям компаниите на клиентите си в тяхната най-добра светлина.

За да напиша текста за вашата брошура или флаер, ще ви задам много въпроси – искам да разбера целите ви и процеса на продажби. Искам да опозная вашите целеви клиенти. Какво е важно за тях? Какво ги безпокои най-много? И след това ще разкажа една интересна история, която ще ги докосне и ще ги убеди да станат ваши реални клиенти.

Авторите на текстове за печатна реклама създават ангажиращи текстове

Има правила за създаване на ефективна брошура и те включват много повече от плесване на логото ви на лицето и подреждане на няколко абзаца информация от вътрешната страна. Мога и е добре да си сътруднича с графичния ви дизайнер, за да създам ангажиращи текстове, които представят силните страни на компанията и продуктите / услугите ви по запомнящ се начин.

Предайте вашето послание правилно
Свържете се с копирайтър за текстовете във вашата печатна реклама

Вашите брошура, флаер или друг тип печатен рекламен материал трябва да бъдат ефективни инструменти за продажби. Сигурни ли сте, че брошурата ви представя вашата марка добре и разказва историята ви привлекателно за потенциалните ви клиенти?

Не се задоволявайте с тъпа и скучна брошура, когато правилните думи ще предадат съобщението ви с удоволствие и ентусиазъм. Сложете свежи и интересни текстове в печатните си реклами, които се отличават с оригиналност! Аз съм професионален копирайтър и ще се радвам да се свържете с мен, за да обсъдим вашия проект и да ви помогна в рекламната кампанията.

Искате текстове за брошури, флаери и други печатни рекламни материали, които дават резултати?